Gardróbszekrények belsejébe elhelyezhető fiókos tároló

34 900 Ft
Raktáron
SKU
TA1

Személyesen átvehető Budapesten a XVIII. kerületben ingyenesen.

Kiszállítási díj az ország bármely részére - önálló megrendelés esetén csak 4 990 Ft! Gardróbszekrénnyel együtt külön kiszállítási díjat nem számolunk fel!

A fizetés utánvéttel, vagy előre utalással is lehetséges!

Összeszerelést is vállalunk, kérje kollégánk segítségét a +36209155720-es telefonszámon, vagy az info@alfaomega.hu e-mail címen

Gardróbszekrények akasztós oldalának belsejében elhelyezhető tároló komód kiegészítő. Bármelyik ruhásszekrényünk belsejébe illeszthető. Három fiókból áll. 

Önállóan is megrendelhető.

A készlet vadonatúj, eredeti csomagolással van védve, illetve minden szükséges kiegészítőt és összeszerelési útmutatót tartalmaz.

A tároló komód a 233 cm széles gardróbszekrénnyel nem kompatibilis!

Méretek:
Szélesség: 55 cm Magasság: 71,5 cm Mélység: 40,5 cm
Színezés: matt
Színe:fehér korpusz,fehér fiókajtók
Bútor anyaga: 16 mm vastag laminált lap, szélei PVC furnérral bevonva

Szállítás:
Gardróbszekrényeink Budapesten, a 18. kerületi raktárunkban vannak készleten. Innen indítjuk a kiszállítást, saját munkatársunkkal, 1-5 napos határidővel. Fuvarszervezőnk régiókra osztva csoportosítja a szállítást; Budapest, Pest megye, Dunántúl, Duna-Tisza köze, illetve Tiszántúl célállomásokkal. Ezért lehet, hogy a ma megrendelt bútort már a holnapi nap megkapja, illetve előfordulhat az is, hogy a megrendeléstől számított ötödik napon. Az Ön egyéni kiszállítási ideje után munkatársunknál érdeklődhet a +36/20-915-5720-as telefonszámon.

 

Write Your Own Review
Itt tudod értékelni ezt a terméket:Gardróbszekrények belsejébe elhelyezhető fiókos tároló
Copyright © Alfaomega.hu kft. Minden jog fenntartva